Robert Rovenský

Hodnocení

Popis činnosti

Jsme firma, která poskytne spolehlivé služby a práce. Zdarma vám zpracujeme nabídku. Specializujeme na práce v oblasti Dlaždiči, Omítky a štuky, Zedníci, Zámková dlažba, Opěrné zdivo a ztracené…

Hodnocení od uživatelů (5x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Petra 22.8.2024 - nahlásit
Opěrná zeď a pokládka dlažby na nádvoří - špatně od začátku do konce. Nedodržení technologických postupů - betonovali přeschlým betonem, který se teď drolí. Obrubníky nedrží, opěrná zeď ze ztraceného bednění se bude muset zbourat. Nedrží armatura, není dostatečně propojené betonem. Tvrdili, že hydroizolace se tam nedává a kdyžtak za příplatek. Nebyli schopni propojit stávající zdivo s novým. Nezameřili si výšky, takže nebyli schopni vyspádovat dlažbu do odtokových kanálků. Chtěli nechat vyspádovanou dlažbu směrem ke zdi. Že to srovná vibrační deska. Dlažbu pokládali na špatnou ložnou vrstvu. Navíc v nevhodně vysoké vrstvě. To by mělo za následek zvlnění povrchu. Při pokládce nedodržovali rovnou spáru. Do podpisu smlouvy o dílo a poslání zálohy jednání slušné. Pak už jen lži a výmluvy. Práci jsme předčasně ukončili, pro jejich neschopnost, ale finančnímu vyrovnání nebo opravě a dokončení se vyhýbá. Tohoto člověka a jeho partu nedoporučuji!
pan V. 29.2.2024 - nahlásit
Komunikace OK, ale to je asi tak vše. Plot jsem si musel dodělat sám, trubky od sebe různě daleko, věci z demontovaného plotu zmizely a bordel po sobě nechali.
paní E. 2.2.2024 - nahlásit
Byli jsme spokojení. Práce byla odvedena dle našich představ.
Libuše Č. 30.11.2023 - nahlásit
Nebylo zhotoveno to, na čem jsme se domluvili. Jezdili si jak se jim zlíbilo. Všude poházené láhve od pití, prázdné pytle..., i když tam byla popelnice. Na peníze byli rychlí. Rozhodně bych si tuto firmu už nikdy nevybrala! Lituji toho, že jsem zvolila špatně.
Lyubov B. 7.9.2023 - nahlásit
Už po necelém měsíci se projevují vady pokládky. Odcházejí obrubníky, vjezd měl vydržet osobní auto což je vidět koleje v dlažbě od kol auta. V místě dlažby zalitý beton. Hrůza. Nedoporučuji. Dlažba podle smlouvy měla vydržet náklaďák. Propadla pod osobákem. Reklamaci neuznává. Nekomunikuje.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Nádražní 194, Mimoň - Mimoň III, 47124
IČ: 09104879

Podobné firmy

Marián Veleba
U Koupaliště 20, Karlovy Vary, 36001

Pavel Koucký
Luční 528, Nový Bor - Arnultovice, 47301

Energy Efficient Building s.r.o.
Pickova 566, Ústí nad Orlicí, 56201

Ladislav Ryska
Dvořákova stezka 26, Nelahozeves, 27751

Libor Ječmének
Kpt. Jaroše 5016/18, Ostrava-Třebovice, 72200