Daniel Bari

Hodnocení

Popis činnosti

Naše firma vám nabídne komplexní služby, týkající se zejména Betonové podlahy a konstrukce, Malíři a tapetáři, Omítky a štuky, Výkopové práce, Zedníci, Rodinné domy, Hrubé stavby, Základové desky,…

Hodnocení od uživatelů (8x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Jana 8.8.2024 - nahlásit
Jsem spokojen z tutou firmou vše proběhlo v pořádku mužů doporučit
Paní W. 13.12.2023 - nahlásit
Práci si časově natahovali a nakonec za sebou nechali nepořádek na velké části zahrady, přestože slibovali dokonce i zasypání travním semenem. Jejich "úklid" jsem zjišťovala dodatečně po odchodu, nepořádek nahrnovali pod stromy nebo dokonce na střed trsů květin! Veškerý vykopaný starý materiál nechali na hromadě u branky s tím, že druhý den si to v 11 hodin odveze jiná firma, kterou si zaplatili. Všechno zůstalo pouze ve slibech, potom již mi nezvedali ani telefon. Musela jsem si na odvoz zajistit jinou firmu, která to odvezla a přivezla ornici, na kterou se mohlo zasít travní semeno. A aby toho nebylo ještě málo, tak jsem se u nové jímky probořila téměř po koleno, tak "dobře" ten zásyp zhutnili. Já špatně chodím a měla jsem velký problém se odtamtud vyhrabat.
Jaroslav V. 13.12.2023 - nahlásit
Vše proběhlo v pořádku.
Petra K. 18.10.2023 - nahlásit
Firma, která přijela, nebyla vůbec prověřená a profesionální. Stavbu profesně nezvládli a udělali více škody a bohužel jsem přišla i o peníze. Jejich pracovní morálka šílená. Buď nepřijeli vůbec, nebo začínali až v 11 hodin.
Jiří B. 31.8.2023 - nahlásit
Mají promyšlený systém, jak okrást blbé lidi (i já). Pod záminkou rodinných problémů, vyfasovali vysokou zálohu, bez slíbené faktury a pak ze dne na den zmizeli od rozdělané práce.
Jiří L. 5.6.2023 - nahlásit
Chci oznámit, že parta k nám přijela dle dohody, první dva dny vše probíhalo v pořádku, vykopali základy, položili dvě řady ztraceného bednění, musel jsem jim ale půjčit kolečka, lopatu, no prostě parta hic! Po dvou dnech jsem uhradil 2/3 dohodnuté částky, vše se zdálo v pořádku, parta pak měla přijet následující týden a práci dodělat, tedy zabetonování tyček, prolití betonem ztracené bednění, zaklopení ztraceného bednění stříškami. Pánové se již neukázali, pořád se vymlouvali na rozbitá auta, na nehodu, na betonárku, že není termín pro dovoz betonu... Prostě práce není dodělaná, je tak v polovině, už mě pán ani nebere telefon, jen komunikuje smskami. Dal jsem jim ultimátum, do kdy mají dojet a vše dodělat. Nic si z mých urgencí nedělají, nepřijeli, ani nebyli ochotni mě část peněz vrátit, abych oslovil další firmu.
Luboš V. 9.5.2023 - nahlásit
Nejsem vůbec spokojen s prací této firmy, co se mi ozvala. Během telefonického hovoru vše znělo slibně. Představují se jako firma pan ŽOLTÁKA. Měli čas hned druhý den, vše mi pan Žolták vysvětlil, jak udělají, materiál hned objednal. Nicméně realizace byla jiná. Snad ani jedna strana nebyla rovná, rozměry špatný až o půl metru, schody vůbec nestihli a po třech dnech jsem 2/3 terasy rozebral, protože suchý beton, který použili, přeschnul na slunci a je z něj sypký šedý písek. Navíc poslední část ztraceného bednění byla prosypána hlínou, což jsem vše zjistil až posléze. Armaturou se taky moc nezabývali. Šéf, se kterým jsem to domlouval: Ladislav Žolták Stavební a výkopové práce
Květen 28.2.2023 - nahlásit
Jsem velice spokojená s prací a s přístupem Daniela Bariho

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Fučíkova 233, Raspenava, 46401
IČ: 19076193

Podobné firmy

Jaroslav Sláma
Budětsko 85, Budětsko, 79852

Jan Karol
Světova 1041/9, Praha 8 - Libeň, 18000

DEER BROTHERS s.r.o.
Brněnská 366/25, Vyškov - Vyškov-Město, 68201

Roman Chromek
Hlavní 101, Hvozdná, 76310

Ing. David Doskočil
Dašická 1769, Pardubice - Bílé Předměstí, 53003