Martin HanesDoporučeno

Doporučeno Hodnocení Fotogalerie
Elektrikáři Hodinový manžel Instalatéři Malíři a tapetáři Topenáři

Popis činnosti

Zajišťuji veškeré stavební práce, které souvisí s oborem elektro, instalatérství a topenářství. Zaměřuji se na instalaci kabelových rozvodů, opravy i rekonstrukce, montáže rozvodů topení a vody, včetně drobných oprav a servisu. Dále nabízím práce jako hodinový manžel a zajišťuji veškeré práce v domácnosti i kolem domu.

Dále také provádím přípravu a údržbu bazénů pro koupací sezónu, popř. zazimování/odzimování či chemickou úpravu vody, stavby Sádrokartonových příček a stropů, drobné zednické úpravy a drobné zámečnické práce.

Hodnocení od uživatelů (6x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Renata 11.7.2024 - nahlásit
Velká spokojenost s odbornou prací pana Hanese. Precizně udělal nové rozvody elektřiny, vody, topení v RD. Je velmi ochotný, spolehlivý a pracovitý. Vřele doporučujeme.
Eda 28.6.2024 - nahlásit
Potřebovali jsme vyřešit plot kolem novostavby. Pan Hanes nám plot vybudoval od zabetonování sloupků, položení podhrabových desek až po osazení 2D pletiva. Práce je zrealizovaná na jedničku a velmi rychle. Plot nemá chybu, mohu vřele doporučit, pokud hledáte spolehlivého, ochotného, pracovitého řemeslníka.
Mirka S. 17.6.2024 - nahlásit
Nedávno jsem řešila problém s rozvodem staré elektřiny v bytě a rozhodla jsem se využít nabízených služeb pana Hanese. Musím říct, že jsem byla naprosto spokojená. Od prvního kontaktu až po dokončení práce bylo jeho jednání naprosto profesionální a přátelské. Dorazil přesně v domluvený čas a pracoval rychle a efektivně. Oceňuji jeho spolehlivost a preciznost, díky nimž je nyní vše plně funkční. Pokud hledáte kvalitní a rychlé řešení problémů s elektřinou, pana Hanese mohu jen doporučit.
Marie V. 17.6.2024 - nahlásit
Pan Hanes patří mezi řemeslníky, kterých je dnes jako šafránu. Je spolehlivý, precizní,má příjemné vystupování. Moc děkuji za pokládku plovoucí podlahy a elektroinstalaci.Odvedl velmi kvalitní práci, vřele doporučuji.
Veronika L. 14.6.2024 - nahlásit
Pan Hanes je velmi šikovný a neskutečně ochotný. Rekonstrukce rozvodů v kuchyni proběhla na špičkové úrovni. Moc děkuji a vřele doporučuji.
Zdenislav K. 27.5.2024 - nahlásit
Renovace rozvodu elektřiny v kuchyni splnila všechny moje přání. Takže co víc si přát. :) Ochotný, vstřícný a šikovný. Moc děkuji a rád doporučuji.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Polomí 75, Polomí, 79855
IČ: 19950179
info@martinhanes.cz
730 137 359
www.martinhanes.cz

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín