Libor ČechDoporučeno

Doporučeno Hodnocení Fotogalerie Certifikát
Firma získala certifikát od spokojených uživatelů serveru Poptávej.cz s celkovou spokojeností 98 %
Vestavěné skříně Kuchyně Skříně, postele, komody a knihovny Zakázková výroba z masivu a kulatiny Ostatní

Popis činnosti

Zabýváme se výrobou veškerého interiérového vybavení. Vyrobíme Vám kuchyňskou linku, nábytek do ložnice nebo vybavení do celého bytu či domu. Nabízíme kompletní služby od zaměření, vypracování návrhu přes odborné poradenství po samotnou montáž.

Hodnocení od uživatelů (9x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Pavel Z. 18.4.2024 - nahlásit
Mohu doporučit.
Alexandra L. 16.2.2024 - nahlásit
Odporúčam. Výborná spolupráca s pánom Čechom, od komunikácie, cez návrhy, rýchlosť dodania, montáže, až po dodatočné úpravy. K našej spokojnosti nasvedčuje aj fakt, že po realizacii kuchyne, sme sa rozhodli pre vyhotovenie vstavaného nábytku i do ložnice, predsíne a koupelny. Všetko v super kvalite a spracovaní.
Petra G. 12.12.2023 - nahlásit
Vřele doporučuji a dávám 11/10. Pan Čech je mistrem svého řemesla! Výroba kuchyně byla provedena precizně ve vysoké kvalitě. Od prvního kontaktu je servis profesionální s lidským přístupem. Stanovený termín byl dodržen a dokonce jsem zakázku rozšířila i o vybavení šatny a koupelny. Jestli přemýšlíte komu zadat svoji realizaci, neváhejte se obrátit na pana Čecha - budete nadšeni. A já ještě jednou moc děkuji. :-)
Radim M. 18.10.2023 - nahlásit
Jednoznačně SPOKOJENOST. Komunikace rychlá a příjemná. Pan Čech vyšel vstříc našim požadavkům, poradil a doporučil, jak vyřešit detaily, kde vybrat úchytky, zapůjčil vzorník dekorů materiálu... Potěšila nás nejen rychlost, ale též kvalita provedení. Pan Čech si poradil i s různými atypy, změnami a dodatečnými požadavky, které nastaly při montáži. Realizace nábytku do předsíně a koupelny pro nás tak byla veskrze příjemná záležitost. Můžeme jen a jen doporučit. Děkujeme za takový přístup.
Marcela D. 21.9.2023 - nahlásit
Profesionální přístup a serióznost.
Miroslav V. 19.4.2023 - nahlásit
S prací pana Čecha a celkově s výsledkem jsme moc spokojeni. Lidský přitom profesionální přístup, rychlé a věcné jednání, dobrá cena. Mohu jen doporučit!
Jiří R. 12.4.2023 - nahlásit
Naprostá spokojenost. Od samého počátku profesionální jednání - co se dohodlo, to platilo - termíny schůzek, dodání CN, výběr dekoru, prostě vše vstřícně, ochotně. Vše jsme dopředu prodiskutovali, našli nejlepší řešení. Samotná montáž a provedení na jedničku. Pečlivě, bez zbytečného spěchu. Prostě spokojenost. I samotné jednání pana Čecha - takové s pokorou, klidem v nejlepším slova smyslu. Výsledkem je nádherná skříň, kde chybí ještě sokl, ale to jsme dohodnutí až po položení podlahy. Závěr - pana Čecha mohu s klidným svědomím doporučit.
Novák 14.11.2022 - nahlásit
Co dodat pan Čech řemeslu opravdu rozumí. Mohu jen a jen doporučit. Není pro něj překážkou si poradit s jakýmkoliv prostorem. Vše dokáže navrhnout a vyrobit tak, jak jen to může nejlépe vyhovovat. Vše dokáže řešit hned a bez přednášek, že něco nejde.
Zuzana N. 10.11.2022 - nahlásit
Libor Čech je výborný truhlář, můžu jen a jen doporučit.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Křtiny 236, Křtiny, 67905
IČ: 04704304
libor.cech@dipeli.cz
739 286 764
www.dipeli.cz

Otevírací hodiny

Pondělí
7:00 - 17:00
Úterý
7:00 - 17:00
Středa
7:00 - 17:00
Čtvrtek
7:00 - 17:00
Pátek
7:00 - 17:00
Sobota
zavřeno
Neděle
zavřeno

Kontaktní osoba

Libor Čech - Majitel
libor.cech@dipeli.cz
739 286 764

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín