Libor Albrecht

Hodnocení

Popis činnosti

Naše společnost Libor Albrecht se specializuje na činnosti: Dlaždiči, Malíři a tapetáři, Omítky a štuky, Výkopové práce, Zedníci, Tesaři, Interiérové přestavby, Rekonstrukce bytových jader, Bourací…

Hodnocení od uživatelů (2x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Petr K. 17.7.2024 - nahlásit
Pan Absolon z firmy pana Albrechta mě sprostě okradl a podvedl. Zaplatil sem jim 25.000 Kč úplně za nic! Práci neodvedli žádnou, na materiál si vzali ze 150 % přirážkou za práci nekřesťanské sumy a to jen proto, že jsem invalida a nedokázal jsem na tu střechu vylézt! Zvažuji žalobu.
Eva V. 15.11.2023 - nahlásit
Využila jsem nabídky firmy Albrecht. Nedoporučuji dalším zájemcům. jelikož je vskutku problém najít řemeslníky na stavební práce, byla jsem nadšená z toho, že někomu vypadla zakázka a je ochoten hned tentýž den zapracovat na vylití samonivelační hmoty v bytě v Ostravě -Porubě. Ten den jsem měla dovolenou, takže jsme se domluvili a já jsem se rozjela do Ostravy. Mám to přes padesát kilometrů. Setkání bylo trochu překvapivé, ale řekla jsem si, že nemám dát na předsudky a mám to zkusit. Dopředu jsem upozornila, že v kuchyni je linka, kterou bude potřeba odvézt. Domluvili jsme cenu , nakoupila jsem materiál, tři chlapci jej naložili a dali jsme si sraz v Porubě. Všechno klaplo, seznámila jsem je s terénem, domluvili jsme cenu za práci i za odvoz linky. Nechala jsem jim klíče a odjela k dceři s tím, že jim budou stačit tři hodiny na danou práci. Skutečně za tři hodiny zavolali, že je hotovo. Na dotaz co s linkou, mi řekli, že ji vynesli ven a kolemjdoucí Romové si ji rádi vzali. Jelikož na novou vrstvu samonivelační hmoty se nesmí šlapat, přebrala jsem práci ve dveřích a zaplatila dohodnutou cenu. To se stalo v pátek 20.10.2023. Do bytu jsem přijela minulou sobotu 28.10. Musím uznat, že podlaha je dobře udělaná, až na menší nedostatky. Nejsem puntičkář, věřím, že položením lina se problémy zahladí. Ale překvapení veliké. Za odvoz linky vyinkasovali peníze, ale linku přesunuli jen do pokoje. Horní část linky nechali dokonce viset na zdi.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Spolková 288/5, Brno - Zábrdovice, 60200
IČ: 19762313

Podobné firmy

Ing. Jan Pospíšil
Sv. Čecha 36, Vysoké Mýto - Vysoké Mýto-Město, 56601

Jakub Vágner
Habrůvka 153, Habrůvka, 67905

MT - klempířství, s.r.o.
Novoměstská 43, Brno - Řečkovice, 62100

Pavel Rozsypal
Husova 145, Řícmanice, 66401

Martin Kostelecký
Ostravice 351, Ostravice - Ostravice, 73914