Dominik NerglDoporučeno

Doporučeno Hodnocení Fotogalerie Certifikát
Firma získala certifikát od spokojených uživatelů serveru Poptávej.cz s celkovou spokojeností 97 %
Podlaháři Zahradníci

Popis činnosti

Jsme profesionální firma, která vám nabídne veškeré služby v oblasti podlahářství. Těšíme se na spolupráci. Pro více fotek a videí nás určitě mužete začít sledovat na našem instagramu stellaz_floor

Hodnocení od uživatelů (7x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

paní J. 16.7.2024 - nahlásit
Pan Nergl si poradil s dřevěnými parketami, vinylem, soklíky a dokonce nad rámec umí i betonové stěrky :) Komunikace výborná, spolehlivý, cena také OK - takže doporučujeme všemi deseti.
Hana Z. 14.5.2024 - nahlásit
Pan Dominik je velice šikovný. Dělal mi ve dvou místnostech plovoucí podlahu a udělal to opravdu precizně, rychle a kvalitně. Moc mu děkuji a opravdu ho doporučuji.
Ivana M. 26.4.2024 - nahlásit
Velmi milý a spolehlivý mladý pán, ochotný k jakékoli domluvě. Práce odvedena rychle a kvalitně. Kéž by bylo k sehnání (zvláště v Praze) více takových dodavatelů služeb!
Petr S. 18.4.2024 - nahlásit
Rekonstrukce proběhla dle plánů a našich požadavků, komunikace a domluva na realizaci byla na velmi dobré úrovni. S realizací jsme spokojeni.
paní V. 29.1.2024 - nahlásit
Velmi ráda bych také touto cestou poděkovala p. Něrglovi za jeho práci. Na moji poptávku velmi rychle reagoval, ještě ten den přijel z Mladé Boleslavi do Liberce zaměřit plochu. Poradil a doporučil dobrý materiál. Ten jsem objednala a on ho den před pokládkou vyzvedl. Pokládka vinylové podlahy proběhla v sobotu (zdaleka ne každá firma na víkendovou práci slyší). Práci udělal rychle a kvalitně a za opravdu rozumnou cenu. Ochota, spolehlivost, odbornost, vstřícnost - p. Něrgla mohu maximálně doporučit.
Romana T. 16.9.2022 - nahlásit
OK
paní P. 19.8.2022 - nahlásit
Velmi spolehlivý, ochotný, hodný a milý člověk. Mohu všem jen doporučit. Tak ochotného řemeslníka jsem dlouho neviděla. Jsem ráda, že se mi pan ozval. Teď se budu obracet s prací jen na něj. Po své práci si uklidí. Opravdu moc šikovný a obětavý člověk. Doporučuji.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

Lipník 172, Lipník, 29443
IČ: 05957354
stellazfloor@gmail.com
720 456 949

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín