Erik Tomi

Hodnocení

Popis činnosti

Naše společnost Erik Tomi se specializuje na činnosti: Malíři a tapetáři, Sádrokartonáři, Výkopové práce, Zedníci, Lakýrníci a natěrači, Úklid komerčních prostor, Úklid bytových prostor, Bourací…

Hodnocení od uživatelů (4x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Jiří M. 16.9.2024 - nahlásit
Od prvního kontaktu zakázka provedena rychle. 👍
Zuzana U. 17.5.2024 - nahlásit
Moje hodnocení se týká společnosti několika osob kolem p. Davida Mižigara, z nichž jedním je p. Erik Tomi, který mě jako první kontaktoval (aspoň se tak představil). O zakázku měli velký zájem a chtěli začít hned, udělali mi cenovou nabídku, předložili něco jako smlouvu (která z právního hlediska žádnou smlouvou není) bez jasných specifikací, kolik za co budu platit, ale nešlo v zásadě o velkou zakázku a časový rámec měl být asi 3-4 dny, tak jsem souhlasila. Postupně si k tomu přidali další a další práce, které bylo potřeba v domě udělat, ceny si stříleli od pasu s požadavkem na platby předem, bez jakékoliv další smlouvy (tu původní roztrhali a na můj požadavek sepsat smlouvu novou mi bylo řečeno "na co?"), dokladu, faktury. Nebylo jasné, kdy zase přijedou, aby pokračovali v mnoha započatých pracech. Výsledek: křivě omítnuté, hrbaté zdi (což je vidět i přes tapetu, kterou jsme na to dali), omítky nedotažené do hran, díry v hranách, malují tak, že jen místy a místy si to musíte domalovat sami, lišta ukončená 2 cm od konce stěny, marmolit natažený tak, že chybí pruh u stěny, venkovní marmolit nedotáhnutý do krajů soklu, nopová folie bez lišt, ukončená tak, že za ni poteče, trubka, kterou přidali na střechu, je naprosto neutěsněná, takže voda stejně teče po střeše, nikoliv trubkou, jak by tomu mělo být, atd.. Pánové se vůbec nestydí říct si o 10.000,- Kč za ucvaknutí cca 10 větví ze země, k čemuž se sami nabídli a což jim zabralo asi tak 10 min., následně to snížili na 6 a když jsem ani s tím nesouhlasila, tak požadovali "symbolickou trojku". Nedostali nic a tím jsme spolu skončili. Zbyl po nich bordel jak po zemětřesení, spousta nedodělané práce, za kterou dostali zaplaceno, a barák jak jedna velká patlanice. Pokud jde někomu o dobře odvedenou práci, průhlednost cen, slušnost a serióznost a nechcete přijít o statisíce, najděte si seriózní firmu a těmto pánům se vyhněte. Zbytek s policií.
Marie M. 14.5.2024 - nahlásit
Chtěla bych zhodnotit pana Tomiho celkem kladně. Přes nějaké malé nedodělávky odvedl práci celkem v pořádku, vzhledem ke stavu předsíně, mohl to zvládnout trochu víc profesionálně. Ale jinak jsem spokojená.
Radek H. 18.4.2024 - nahlásit
Slušný, ochotný a vstřícné jednání. Děkuji.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Svitavské nábřeží 873/51, Brno - Husovice, 61400
IČ: 11639962

Podobné firmy

Dominik Hlaváč
ČSL. Partyzánů 378, Děčín 9 - Boletice nad Labem, 40711

Ladislav Karel
Jítrava 24, Rynoltice, 46353

KMB Malíři, s.r.o.
Sokolská třída 301/116, Ostrava - Přívoz, 70200

Martin Štický
Milady Horákové 2058, Kladno - Kročehlavy, 27201

POKOJ ALEŠ
123, Habrůvka, 67905