Roman Karol

Hodnocení

Popis činnosti

Jsme profesionální firma, která vám nabídne veškeré služby v oblastu: Dlaždiči, Malíři a tapetáři, Podlaháři, Omítky a štuky, Výkopové práce, Zedníci, Úklid komerčních prostor, Úklid bytových prostor…

Hodnocení od uživatelů (2x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Hana S. 20.8.2024 - nahlásit
Pokud vám nevadí, že práce zůstanou nedodělány, že pan Karol do slova a do písmene uteče bez jakéhokoliv vysvětlení od nedodělané práce, a neřešíte příliš detaily provedení, je pan Karol řemeslník pro vás. Pan Karol byl jedno velké překvapení. Nejprve naprosto spolehlivá komunikace (zavolal, dorazil, jak slíbil, při sebemenším zpoždění volal...) a přesvědčivost, že vše, co očekáváme, není vůbec žádný problém. Po osobní obhlídce místa nabídl termín realizace v dohledné době a ve smluvený čas se dostavil s kolegou zedníkem. Úkolem bylo zadělat díry po elektrikářích a srovnat omítku, odstranit zvlhlé zdivo a nanést novou sanační omítku a vymalovat prostory v obytném suterénu. Práce probíhaly relativně podle domluvy a podle plánu. To, že pan Karol (vždy s upřímnou omluvou) na několik hodin zmizel si "něco nezbytného vyřídit", jsem brala shovívavě. Zvlášť, když jeho kolega pracoval na zednickém zadání a vymalování prý pak byla otázka krátkého času. Nakonec byla zakázka rozdělena na dva časové úseky, ten druhý měl nastat po vyzrání sanační omítky až za pár týdnů. Bohužel už při předávání první fáze oprav se ukázalo, že zbývá spousta nedodělků, že úklid je jen narychlo ("stejně se ještě budeme vracet"), že do zdi přisazená svítidla schodištěm jsou v části, kde byla natažena sanační omítka, omítkou přetažena, někde náhle "zapuštěna" a tím pádem znehodnocena. Pánové slíbili opravu "příště". Zaplatili jsme proto po dohodě s p. Karolem cca 2/3 domluvené ceny. Zhruba po měsíci dorazil pan Karol s jiným kolegou, podle jména příbuzným, na dodělávky. Prošla jsem s nimi vše, co nebylo v pořádku, a vlídně požádala o nápravu nebo návrh řešení - poškozená světla, špinavá futra dveří, pokapaný kokosový koberec, rozdílná struktura vyspraveného štuku, požádala jsem před malováním o demontáž zásuvek a vypínačů, které při prvních pracích byly oblepeny páskou.... Když jsem se po 10 minutách vrátila, nebo po panu Karolovi ani vidu ani slechu. Utekl. Beze slova, bez vysvětlení. Od té doby telefon samozřejmě nebere, na sms ani maily neodpovídá, řádnou fakturu nevystavuje... Zakázka je nedodělaná, těžko shánět někoho, kdo se jí v této podobě ujme... SUMASUMÁRUM: NEDOPORUČUJI.
Eva P. 26.7.2024 - nahlásit
Přijel se podívat a domluvili jsme se, na vymalování kuchyně, chodby a malé vstupní chodbičky. Zároveň natření rour na topení. Slíbil, že přijedou dva a bude to pátek a sobota. Přijel sám, že kolega onemocněl, nebyla jsem ráda, protože jsem se bála, že se to bude protahovat. Je pravda, že kuchyň byla poprskaná, ale hrál si s ní celý den a ještě nebyla hotová. Druhý den zase přijel sám, říkám mu, že to nemůže stihnout a on mě ujistil, že to stihne, abych se nebála. Jeho chování, bylo klidné a slušné, bohužel. Ještě v 15 hodin na chodbu nesáhl. V 18 hodin přišel, že je hotový, topení nenatřel, bohužel jsem mu zaplatila co chtěl. Zdi byly mokré a chodba je tmavá takže nebylo nic vidět. Druhý den jsem nevěřila svým očím. Chodba samá šmouha, někde vynechaná místa, zaflákané zárubně, dveře a šatní skříně. Úklid, který byl v ceně žádný. Volala jsem mu, že se s ním domluvím, aby aspoň ještě jednou přetřel tu chodbu na číslo, které mi dal, vyzvání a vyzvání a nikdo to nebere. Brečela jsem celou neděli, nemohu pochopit, jak jsou dnes lidi zlý.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Kaprova 42/14, Praha 1 - Staré Město, 11000
IČ: 71763660

Podobné firmy

Lukáš Plíva
Svratecká 4/Studio 4you/, Brno, 52400

VV Práce s.r.o.
Na Veselí 1206/14, Praha 4 - Nusle, 14000

STAWIN s.r.o.
Karlova 725, Louny, 44001

Jiří Dráb
Boh. Kafky 1569/26, České Budějovice - České Budějovice 7, 37007

David Kašpárek
K Rybníčku 63/3, Přerov, 75124