SDKTRI s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Hodnocení Certifikát
Firma získala certifikát od spokojených uživatelů serveru Poptávej.cz s celkovou spokojeností 97 %
Interiérové přestavby Elektrikáři Instalatéři Rekonstrukce bytových jader Projektová dokumentace Úpravny vody Stavební rozpočty

Popis činnosti

Provádíme kompletní rekonstrukce bytů v panelových, cihlových i rodinných domech i nebytových prostorů. Zajišťujeme správu hotelů, restaurací, škol, bytových domů (SVJ, SBD) a jiné.. Kontaktujte nás a na základě Vašich požadavků pro Vás vypracujeme nezávaznou kalkulaci. Vždy ji vytváříme podle Vašich představ a dodržujeme cenové rozpočty. Díky našemu rozmístění cílíme na Prahu a blízké okolí.

Hodnocení od uživatelů (4x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Martina Č. 3.11.2022 - nahlásit
Můžeme jen doporučit, úžasní, rychlí, spolehliví, vše klaplo na výbornou, co jsme si domluvili, to splnili, byli jsme neuvěřitelně překvapeni :)
Filip S. 4.8.2022 - nahlásit
Spokojenost. Domluva bez problémů, termín zhotovení také. Jediný malý problém byl s odpadem, ale po reklamaci bylo vše opraveno bez problému.
Čeněk K. 5.5.2021 - nahlásit
S firmou byla dobrá komunikace. Při broušení dlažby zvýšená prašnost. Je třeba vychytat, nenapadá mě jak. Ale to je na realizátorovi. Celkově cítím velkou spokojenost z naší nové koupelny.
Marie S. 9.10.2020 - nahlásit
Přes počáteční obavy z neznámé mně firmy jsem byla příjemně překvapena. Pan stavitel Ondřej Halbgebauer byl velmi ochotný, vstřícný k mým nutným požadavkům a úplně se vším si rychle poradil. Svoji profesi umí a pokud práci neudělala přímo jeho firma, speciální práce zajistil svými známými, velmi dobrými specialisty. Firmu mohu každému doporučit. Určitě vás nezklamou. Vděčná klientka.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

Střelničná 45, Praha 8, 18200
IČ: 19841477
DIČ: CZ19841477
sdktri@seznam.cz
775 396 451
www.sdktri.cz

Kontaktní osoba

Jarda Ondráček
sdktri@seznam.cz
775 396 451

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín