GALA Design s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Hodnocení
Interiérové přestavby Rekonstrukce bytových jader Rekonstrukce bytů Rekonstrukce rodinných domů Návrhy a realizace interiérů

Popis činnosti

Společnost GALA Design s.r.o. se specializuje na návrhy a realizace interiérů „na klíč“. Při vytváření Gala prostoru klademe důraz na profesionalitu práce a osobní přístup ke každému zákazníkovi. Řídíme se heslem „náš zákazník, náš pán“. Každý prostor si zaslouží být estetický a funkční zároveň. Díky naší společnosti bude i ten váš. Podstatou práce společnosti GALA Design jsou dva hlavní cíle. Prvním je vizuální vjem a druhým je funkčnost. Tyto hlavní cíle se dohromady úzce prolínají a tvoří tak designově funkční GALA interiér. Vytvořený funkční celek představuje pro zákazníka ojediněle GALAntní prostor.

Hodnocení od uživatelů (2x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Stanislava B. 19.7.2021 - nahlásit
Občas komunikace a organizace vázla, někdy zbytečná práce zedníka, opravenou zeď rozbourána aby vodař položil přívody a odvody vody a znovu zedníkem zapraveno a pod. Stavba byla předána v termínu. Drobné problémy byly odstraněny do dvou dnů po předání. Vzhledem k tomu, že jsme si pořizovali a financovali téměř celé vybavení koupelny sami v součinnosti s firmou, se nám cena za koupelnu zdá poněkud vyšší.
Jan K. 2.7.2021 - nahlásit
Jednání super, co bylo potřeba jsme vyřešili, doporučil bych.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Palackého třída 3048/124, Brno - Královo Pole, 61200
IČ: 08073155
DIČ: CZ08073155
info@galadesign.cz
736 533 634
www.galadesign.cz

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín