LTM-Building spol. s r.o.

Hodnocení

Popis činnosti

Provádíme především služby v oborerech Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce rodinných domů, Přestavby a přístavby. Zpracujeme pro vás cenovou nabídku.

Hodnocení od uživatelů (6x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Miroslava A. 4.12.2020 - nahlásit
Příjemná dohoda, kvalitní práce.
M. H. 11.9.2020 - nahlásit
Bohužel pro nás tuto firmu nedoporučujeme. Pokud si tuto firmu vyberete, kontrolujte si vše, co firma nakoupí za vaše peníze nebo si nakupte materiál sami. Při předání zakázky jsme upozornili p. Burdu na nedokončenou práci a nesrovnalosti v ceně materiálu, např.. o 1500 Kč více za obklad. Když jsme chtěli podle smlouvy ukázat faktury za všechen materiál, p. Burda přislíbil, že do 14 dnů faktury dodá, proběhne revize elektro a předá předávací protokol. Ukončení zakázky mělo proběhnout 13. 7. a do dnešního dne 30. 8. 2020 čekáme na předání, abychom mohli doplatit zbytek. P. Burda nereaguje, chce jen doplatit fakturu. Žádost o faktury, předávací protokol a revizi z naší strany považuje za vymýšlení blbostí. Zabudoval nám obložky polské a dveře české, které nesedí, máme 3 odstíny obkladu z jedné barvy a kliky bílé, které nakoupíte v obchodě pro kutily za 139 Kč s bílým šroubkem, máme za 400 Kč a s černým vrutem. P. Burda nám vyčetl, že nechceme doplatit dle smlouvy a sám práci nedodělal a smlouvu nesplnil. Chybí nám doplatit necelých deset tisíc korun, dle faktur, které jsme neviděli. Jak máme doplatit, když zakázku nepředal.
Martin M. 13.8.2020 - nahlásit
Práce odvedené vcelku dobře. Bohužel komunikace je velmi špatná, řemeslníci si často vymýšlejí a lžou, dodávají jiné zařízení, než které bylo nasmlouváno. Bez jakékoli domluvy namontují jiné zařízení a čekají jestli se ozvete. Termín stavby byl dodržen, ale je nutné neustále připomínat, jinak se dělá vše na poslední chvíli. Také svojí nedbalostí vytopily dva byty a lhali o tom, že škodu napravili, vyhýbali se odpovědnosti. Veškeré faktury za dílo byly z mé strany včas zaplaceny. Zhotovitel LTM-Building spol. s r.o, si peníze vzal, ale do dnes jsem nedodal předávací protokol, který mi zhotovitel neustále slibuje. Rozhodně varuji, neplaťte poslední fakturu, dokud vám zhotovitel LTM-Building spol. s r.o, nesplní podmínky stanovené smlouvou.
Květa N. 16.6.2020 - nahlásit
Firmu LTM Building plně doporučuji. Komunikace s panem Burdou fungovala bezvadně. Vše, co slíbil, splnil. Byl spolehlivý. Harmonogram prací plně dodržel. Kvalita práce velmi dobrá. Byla jsem velice spokojená.
Eva Z. 14.10.2019 - nahlásit
Vynikající spolupráce a vynikající odvedená práce.
Miroslava E. 20.8.2019 - nahlásit
Přijeli, okoukli a za tři dny začali pracovat. Perfektně odvedená práce a hlavně rychle. Příjemní lidé a žádní flinkové. Jsem naprosto spokojená. Určitě doporučuji.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Bojská 43/3, Litoměřice, 41201
IČ: 08337306

Podobné firmy

Roman Exel
Malý Újezd 967, Čejkovice, 69615

Valspol a.s.
17. listopadu 909, Frýdek-Místek - Místek, 73801

Michal Kurfűrst
Bělotín 239, Bělotín, 75364

TopoServis Zlín s.r.o.
Klečůvka 81, Zlín, 76311

OVEN PRAHA s.r.o.
Kurzova 2222/16, Praha 5 - Stodůlky, 15500