Olha Panasenko

Hodnocení
Dlaždiči Malíři a tapetáři Zedníci Interiérové přestavby Rekonstrukce bytových jader Ploty, oplocení Betonové podlahy a konstrukce Přestavby a přístavby Rekonstrukce bytů Rekonstrukce rodinných domů Opěrné zdivo a ztracené bednění Úklid bytových prostor Úklid komerčních prostor

Popis činnosti

Naše firma provádí komplexní práce v oblasti stavebnictví. Specializujeme se na rekonstrukce bytů a rodinných domů, přestavby koupelen, výstavby plotů, opěrných zdí, výmalby, zednické práce a další stavební práce. Také provádíme jednorázové či pravidelné úklidy domácností a firem.

Hodnocení od uživatelů (3x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

paní N. 13.8.2024 - nahlásit
S úklidem jsem byla velmi spokojena.
Alena C. 6.8.2024 - nahlásit
Paní Olha uklízí velmi dobře a je spolehlivá.
Jar 27.6.2024 - nahlásit
Ozvala se pí Oxana na inzerát, chtěla 350.-Kč/hod. To jsem odmítla, pak za 250.-Kč/hod poslala uklízet paní Viky. Ta uklízela pozvolna, stále jsme se dorozumívaly, česky skoro nerozuměla. Podstatné bylo, že 50% sjednaného času nepřišla vůbec !! - a většinou nezavolala předem, ani po několika dnech se neozvala. Ukončila jsem po několika měsících tento vztah a oznámila pí vedoucí. Vedoucí pí Oxana mne za to doslova "seřvala". Takže pokud takové chování nemilujete, pak opravdu tuto firmu NEDOPORUČUJI !!

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Vlkova 538/42, Praha 3 - Žižkov, 13000
IČ: 19628871
popovyh.olga@gmail.com
777 858 170

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín