Daniel Paulus

Hodnocení

Popis činnosti

Provádíme veškeré stavební a řemelsné práce. Zejména vám nabídneme tyto služby. Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce rodinných domů, Zedníci, Fasády, Omítky a štuky, Příčky a…

Hodnocení od uživatelů (2x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Marie K. 29.3.2023 - nahlásit
Na rekonstrukci bytu pracoval p. Paulus. Nakonec mění 3 interiérové dveře a podlahu. Co mohl to udělal a bezvadně, ale bohužel byl problém se zakoupením hotových dveří. Takže se koupili pouze 1 a další dvoje dveře se museli objednat, z toho1 budou asi za 1měsíc a ty druhé až za 6 týdnů. Až budou dveře k dispozici, tak p. Paulus to dodělá. Pracuje pečlivě a je za ním vidět dobře odvedená práce, jsem velice spokojená s jeho prací a všem ho můžu jen doporučit!
Radka Krčmová . 1.8.2017 - nahlásit
Pan Paulus slíbil dokončení prací v nejkratším termínu, proto jsme si ho také vybrali. Bohužel ale během práce v našem bytě přijal, bez našeho vědomí, i jinou zakázku, práce se tím prodloužily minimálně o více než měsíc. Prakticky s námi nekomunikoval, ale když jsme zavolali, hovor přijal a domluvili jsme potřebné. To, že pracuje na jiné zakázce nám předem neoznámil. Rekontrukce se týkala zejména bytováho jádra, kde nainstaloval i potlučenou vanu, která byla před rekonstrukcí v pořádku, nedodělky se týkaly i - nedání krytek u odpadu umyvadla v koupelně, kde byly odhaleny odštípané dlaždičky, tekl odpad u umyvadla, bylo instalováno WC prkénko o 6 cm větší (zde je vidět i 3 cm okraje mísy a prkénko se ohýbá a praská), odhalený jistič v chodbě a přerušení zvonku u dveří, po 2 měsících se již drolí spáry u nově položené dlažby v bytě, po nainstalování kuchyňské linky absolutně nepřístupná elektrická zásuvka, kde byla dána pračka - práce stála 2.500,- Kč. Při konečném vyúčtování 94.000,- Kč nám pan Paulus nepředložil žádný účet za vynaložený materiál, prý si účty neuschovává, protože je nepotřebuje vykazovat v daňovém přiznání. Fakturu jsme mu uhradili a od té doby nám nebere telefon, nereaguje na sms, maily, kde ho žádáme o opravu reklamovaných již zmíněných nedostatků. Ty jsme si nakonec na vlastní náklady museli nechat odstranit. Vše zmíněné viz. přiložené foto.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Semanského 188/9, Praha 22 - Uhříněves, 10400
IČ: 16155378

Podobné firmy

Roman Tymchak
Berounská 385, Hýskov, 26706

Jakub Valenta
Mašovická 3155/13, Znojmo, 66902

Solution Construction s.r.o.
Velvarská 1152 blok A, Horoměřice, 25262

DOSEFO s.r.o.
Dobročovice 88, Dobročovice, 25082

Malířství Kamiš
Bojanovice ev. č. 205, Bojanovice, 25206