Rokostav s.r.o.

Hodnocení

Popis činnosti

Nabízíme veškeré služby pro firemní i soukromé klienty. Mezi naše hlavní činností patří Stěhování pro domácnost, Stěhování pro firmy, Vyklízecí služby, Dlaždiči, Zemní práce, Chodníky, Ploty, oplocení

Hodnocení od uživatelů (3x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Karolína K. 7.3.2024 - nahlásit
Firmu důrazně nedoporučuji. Zvolila jsem ji na základě pár kladných hodnocení, ale mohla to být náhoda, malé realizace. Firma se do uzavření smlouvy jevila dobře, jednatel komunikoval, byl nápomocný. Od uzavření smlouvy v březnu 2023 (s termínem dokončení 10.7.2023) a úhrady zálohy ovšem naprostý nezájem a nespolehlivost. Musela jsem hned ze začátku několikrát urgovat odpovědi různou formou, posouval se termín zahájení, což se ukázalo jako to nejmenší (měli začít v dubnu, ale po urgencích přišla sms, že začnou 9.5.). Dne 9.5.nezačaly práce, ale jen si přeměřili pozemek. Následovaly sporadické práce na pozemku a moje urgence 26.5., že jsou na pozemku stále jen sloupky, 8.6. další urgence, že se nic nezměnilo, stále bez reakce, znovu 20.6., na což přišla odpověď, že se na nás zapomnělo a že pokračování bude 29.6.2023 a že se to pak rovnou dotáhne celé. Dne 29.6.2023 se ovšem žádné pokračování nekonalo, přijel pouze člověk, co dělal sloupky, s informací, že nám nainstalovali špatné sloupky a že to musí celé demontovat, pokud nebudeme souhlasit s tím, že tam tyto nesprávné ponechá, s čímž jsme vzhledem k termínu našeho stěhování souhlasili. V dalším týdnu již nebylo možné se tomuto člověku dovolat, jednateli také ne. Ten mi napsal až 13.7., že v dalším týdnu osobně přijede a dohlédne na realizaci, jelikož si jeho lidi neumí práci naplánovat (jeho člověk mi naopak napsal, že ho dali na jiný projekt). Jednatel na žádnou kontrolu nepřijel a realizace následovaly až na přelomu července a srpna opět sporadicky, nahodile a bez ohlášení nebo naopak s přislíbením termínu, který nebyl dodržen a nikdo mě o zrušení neinformoval. Doděláno bylo pouze pletivo, ani nebyl natažen upínací drát, sloupky zůstaly různě vysoké,….a z firmy už nereagoval vůbec nikdo. Z dalších věcí ze smlouvy nebyla vůbec realizovaná přední betonová část plotu a posuvná brána, záloha ani nebyla „vyčerpána celá“, bylo již dávno po smluvním termínu. Finálně mi jednatel napsal, že jsou důležitější věci než mít plot včas, což byla poslední komunikace z jejich strany. I kdyby řešil cokoliv ve svém soukromém životě, tak má firmu a je za její chod zodpovědný, ale bohužel i práce jeho lidí byla špatná a komunikace napříč firmou nefungovala. Kdokoliv z jiných dodavatelů viděl ten plot, tak mi říkali, že tak špatně odvedenou práci neviděli. Za mě tedy velice špatná zkušenost.
paní K. 21.9.2023 - nahlásit
Naprostá spokojenost s jednáním s majitelem firmy, prací i rychlostí provedení zakázky. Cena velmi slušná. Firmu s čistým svědomím mohu doporučit.
Ludmila B. 18.5.2023 - nahlásit
OK

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Hlavní 658, Chodov, 35735
IČ: 09655689
DIČ: CZ09655689

Podobné firmy

Pavel Staňa
Liberecká 3510/29, Jablonec nad Nisou, 46601

ZEMECH RP, s.r.o.
Bukovická 725, Velké Losiny, 78815

Daniel Kadlec
Matice školské 197/4, České Budějovice - České Budějovice 7, 37001

Marcel Grulich
Modřínová 1868, Úvaly, 25082

Miroslav Kolenčík
Foersterova 2508, Kladno, 27201