Forest lesní spol. s r.o.

Hodnocení

Popis činnosti

Jsme profesionální firma, která vám nabídne veškeré služby v oblastu: Malíři a tapetáři, Omítky a štuky, Zedníci, Rodinné domy, Hrubé stavby, Nízkoenergetické domy, Základové desky, Fasády,…

Hodnocení od uživatelů (2x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Michal R. 19.8.2020 - nahlásit
S panem Petrželou, respektive s firmou Forest lesní spol. s r.o. jsem se domluvil na výmalbě RD. Zprvu byla komunikace velmi dobrá. Zcela jasně jsme si řekli co a jak, což bylo dodavatel potvrzeno. Následně probíhala výmalba. Bohužel jsem neměl možnost se dostavit k předání díla osobně. Proběhlo jen předání klíčů mimo RD a potvrzení, že vše je jak jsme se domluvili a dům je kompletně vymalován a po výmalbě bylo uklizeno (taktéž dle dohody). Teprve když jsem RD navštívil osobně viděl jsem co po sobě tato firma a její pracanti zanechali. První patro domu by se ještě asi dalo tolerovat, ale přízemí byl masakr. Prosvítající barva na většině stěn, některé části vůbec nenamalované, některé části přejeté je jednou ale za to brutálně tlustou vrstvou atd. O úklidu po malování nemůže být ani řeč. Po celém domě totální bordel. Na všech lištách zaschlá barva, po všech podlahách zaschle bílé kapky. Více snad ani nemá cenu psát. Pokud někdo po přečtení této reference využije služeb této firmy, je to za mě čirý blázen. Zdaleka se panu Petrželovi vyhněte a využijte jiných malířů. Ps.: Po reklamaci jsme se domluvili na náhradě 3000 Kč zpět. Po měsíci jsem ještě zpět neobdržel ani korunu. Za mě to byl pravděpodobně jen planý slib a žádná vratka již neproběhne :)
Jana B. 2.7.2020 - nahlásit
Ozval se mi pan Petržela z firmy Forest lesní spol. s r.o. Práci odflákli a když jsem se s nimi chtěla domluvit, tak neberou telefon. Teď přišla zpráva, že měli bouračku a že leží v nemocnici. Za 4 hodiny nekvalitní práce 5000.- Kč. Zůstal mi rozkramařený byt, manžel je na vozíku a takhle se mi všechno ještě zkomplikovalo. Budu se muset obrátit na policii.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Pražská 87/14, Plzeň - Vnitřní Město, 30100
IČ: 07348029

Podobné firmy

Pavel Hojný
Klášter nad Dědinou 4, Ledce, 51771

Štěpán Povondra
Benešovská 3157, Kladno - Kročehlavy, 27201

Paralela s.r.o.
Dědinova 2004/5, Praha 4 - Chodov, 14800

Vlad Group s.r.o.
Nademlejnská 600/1, Praha 9 - Hloubětín, 19800

VKN-OMÍTKY s.r.o.
Nerudova 1326/39, Beroun, 26601